Gå direkt till innehåll
"Samvetslös" av Linn Stark utforskar en familjs mörka hemligheter

Pressmeddelande -

"Samvetslös" av Linn Stark utforskar en familjs mörka hemligheter

Den 27 september släpps boken "Samvetslös" av författaren Linn Stark på Lava förlag.

Saga stod i öppningen till köket. Hennes ögon såg oroliga ut. Inte skyldiga eller fyllda med samvetskval. Inte äcklade av lukten av blod. Hon var enbart rädd för vad Emelie skulle tycka.

När Emelie kommer hem en kväll från jobbet väntar en makaber scen hemma i köket. Skyldig är Emelies femtonåriga dotter, Saga. Scenen som Emelie möts av påminner skrämmande mycket om en tidigare händelse. Emelie skyddar Saga till varje pris, men hur ska hon egentligen hantera sin oberäkneliga dotter och säkra deras framtid tillsammans?

Boken tar oss med på en intensiv resa genom Sagas inre och yttre strider. Medan hon försöker navigera genom en värld fylld av svek och fara, finner hon oväntad styrka och beslutsamhet. Samtidigt hotar hemligheter från hennes förflutna att förstöra allt hon strävat efter att skydda.

"Samvetslös" av Linn Stark är en gripande och laddad berättelse om mod, överlevnad och den obevekliga kraften av en mors kärlek. Kan Saga övervinna sina demoner eller kommer hennes förflutna att hinna ikapp henne?


Bokinfo

  • Titel: Samvetslös
  • Författare: Linn Stark
  • Släppdatum: 20 september 2024
  • ISBN: 9789181011142

Ämnen

Kategorier


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag

Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige