Gå direkt till innehåll
Sorg och vänskap i  "Mia – ett tragiskt öde" av Ditti Arvidsson

Pressmeddelande -

Sorg och vänskap i "Mia – ett tragiskt öde" av Ditti Arvidsson

Romanen "Mia – ett tragiskt öde" av författaren Ditti Arvidsson släpps den 12 september på Lava förlag.

"Mia – ett tragiskt öde" av Ditti Arvidsson är en gripande roman som utforskar sorg och förlust genom ögonen på Alexandra som hanterar sin bästa vän Mias oförklarliga död.

Berättelsen börjar i en kyrka vid Mias begravning och tar läsaren på en känslomässig resa av vänskap, inre demoner och sökandet efter sanningen bakom tragedin. Genom olika perspektiv och komplexa relationer avslöjas bit för bit Mias hemligheter och det tragiska slutet.

Författaren målar upp en värld där oväntade händelser testar kärlek och stöd, och där sanningen kan vara lika gripande som förrädisk. Romanen är en hyllning till livets skörhet och hoppets ljus även i de mörkaste tider.


Bokinfo

  • Titel: Mia – ett tragiskt öde
  • Författare: Ditti Arvidsson
  • Släppdatum: 12 september 2024
  • ISBN: 9789181010527

Ämnen


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag

Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige