Gå direkt till innehåll
Spänningsromanen "Makt" av Linnea Jämtner skildrar mord och maktspel i Norrköping

Pressmeddelande -

Spänningsromanen "Makt" av Linnea Jämtner skildrar mord och maktspel i Norrköping

Den 27 september släpps spänningsromanen "Makt" av författaren Linnea Jämtner på Lava förlag. "Makt" handlar om livskriser, hämndbegär, såriga relationer och tragedier som får katastrofala konsekvenser.

Snökanonerna gick för fullt, dag som natt, och kylan höll i sig. Det var Alla helgons morgon och Yxbacken stod inför säsongspremiär när en av Norrköpings högst uppsatta politiker hittades korsfäst i ankarliften. Vem ville honom något illa?

Specialutredare Ellie Sparre är hemma på besök när en före detta kollega påstås ha tagit sitt liv. Hon är säker på att allt har ett djupare samband och kopplas snabbt in i politikerfallet. Men vem kan hon lita på? Jakten efter en mördare leder dem in på det ena villospåret efter det andra och ingenting är som det verkar.

"Makt" är en mörk spänningsroman som skildrar samhällsaktuella problem. Du kan styra över mycket i ditt liv, men det finns saker som du står maktlös inför.


Om författaren

Linnea Jämtner är uppvuxen i Åby utanför Norrköping och utbildad civilingenjör. Hon jobbar på Polisen med att utveckla den senaste tekniken för att möta brottsutvecklingen i samhället och brinner för ett tryggare Sverige. "Makt" är hennes debutroman.


Bokinfo

  • Titel: Makt
  • Författare: Linnea Jämtner
  • Släppdatum: 27 september 2024
  • ISBN: 9789189869936
  • Genre: Spänning

Ämnen

Kategorier

Regioner


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Karin Bladh

Karin Bladh

Presskontakt Marknadskoordinator
Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag

Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige