Gå direkt till innehåll
Stina Roxlund levererar en oförglömlig historia i sin nya roman "Paret i Tel Aviv"

Pressmeddelande -

Stina Roxlund levererar en oförglömlig historia i sin nya roman "Paret i Tel Aviv"

Den 20 september släpps romanen "Paret i Tel Aviv" av författaren Stina Roxlund på Lava förlag.

"Paret i Tel Aviv" av Stina Roxlund är en fascinerande roman som börjar med mötet mellan en svensk turistfamilj och ett mystiskt brittiskt par med en bebis på ett hotell i Tel Aviv. Den svenska familjen, bestående av två föräldrar och två döttrar, blir snabbt intresserade av det brittiska parets underliga beteende och motsägelsefulla berättelser om varför de har kommit till staden.

Mötet väcker den svenska familjens fantasi och de försöker lista ut parets hemlighet. Är det George som flyr undan lagen efter att ha slagit sig fram i Londons finanselit genom en labyrint av skumraskaffärer och lögner? Eller är det Seniya som försöker ta sig ur en destruktiv våldsam relation? Är flykten ett försök att skjuta upp ett oundvikligt tragiskt öde?

”Paret i Tel Aviv” är en sliding doors-liknande berättelse om kärlekens komplexitet, kampen för självständighet och de val som formar våra liv. Stina Roxlund levererar en fängslande roman som inte lämnar någon oberörd.


Bokinfo

  • Titel: Paret i Tel Aviv
  • Författare: Stina Roxlund
  • Släppdatum: 20 september 2024
  • ISBN: 9789181010343
  • Genre: Roman

Ämnen

Regioner


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag

Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige