Gå direkt till innehåll
Terapeuten Toumas Touma botar ångest med acceptans i självhjälpsboken "Jag skiter i"

Pressmeddelande -

Terapeuten Toumas Touma botar ångest med acceptans i självhjälpsboken "Jag skiter i"

Den 17 juni släpps KBT-terapeuten och livscoachen Toumas Touma självhjälpsbok "Jag skiter i". En ärlig och konkret guide till hur vi kan bemästra våra mörka tankar och uppnå vår fulla potential. Toumas plågades själv av stark ångest sedan övre tonåren, ända tills han en dag insåg att rädslan inför framtiden var värre än framtiden i sig. Insikten stoppade ångesten och förändrade hans liv.

Nu delar Toumas med sig av de verktyg som ändrade hans inställning i hopp om att hjälpa andra. Värdefull kunskap om kopplingen mellan tankar och känslor och den enkla men kraftfulla sanningen att våra tankar inte är lika med verkligheten. Genom mantrat "skita i" blir framtiden inte en källa till rädsla, utan en möjlighet att växa och lyckas.

"Jag skiter i" utmanar läsaren att bryta sig loss från rädslans fängelse och kliva in i ljuset av sin egen potential. Precis som Toumas lyckades vända sina rusande tankar till en styrka, och lät mörkret bli en inspirationskälla i yrkeslivet, kan läsaren göra samma resa. Budskapet hade inte kunnat vara mer tydligt. Bortom rädslan väntar inre frid och självacceptans.

Om författaren

Toumas Touma, 1988, är född och uppvuxen i Sverige. Intresset för psykologin infann sig tidigt, och redan i tonåren illustrerade Toumas tornadon som förklarar hur mörka tankar blir till obehagliga känslor, som i sin tur skapar emotionell smärta. Idag arbetar Touma som KBT-terapeut och livscoach, och han har hjälpt människor runt om i Europa övervinna sina egna utmaningar.

  • Titel: Jag skiter i
  • Författare: Toumas Touma
  • Släppdatum: 17 juni 2024
  • ISBN: 978-91-8101-022-0
  • Genre: Självhjälp

Ämnen

Kategorier

Regioner


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag

Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige