Gå direkt till innehåll
Tillit och förräderi i Stockholms gängmiljö: "Betongsoldaten" av Mikael Lejonryde

Pressmeddelande -

Tillit och förräderi i Stockholms gängmiljö: "Betongsoldaten" av Mikael Lejonryde

I spänningsromanen "Betongsoldaten" av Mikael Lejonryde kastas läsaren in i hjärtat av Stockholms undre värld präglad av gängkriminalitet och droghandel.

Den 21-årige Karim Jaro har snabbt stigit i rang inom den organiserade brottsligheten i Västerort och står nu inför sitt största uppdrag: att hantera en kokainlast värd flera miljoner kronor. Detta uppdrag kan göra honom oerhört rik, men det är också hans farligaste hittills.

Så träder Sabina Lagerwall in i berättelsen, en advokat från Bonde & Son, som ovetandes och genom ödets nyck dras in i denna mörka härva. Hennes enda hopp: Niklas Öhrn, en man med både kunskap och kontakter som kan hjälpa henne att avslöja sanningen. Tillsammans navigerar de genom en labyrint av lögner och svek där varje steg kan vara det sista.

I en värld där korruptionen genomsyrar alla nivåer av samhället, blir frågan: vem kan man egentligen lita på?

"Betongsoldaten" är en gripande och adrenalinfylld berättelse om makt, hämnd och hopp i en tillvaro där ingen går säker.

Bokinfo

  • Titel: Betongsoldaten
  • Författare: Mikael Lejonryde
  • Släppdatum: 30 augusti 2024
  • ISBN: 9789189895058
  • Genre: Spänning

Ämnen

Kategorier

Regioner


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag

Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige