Gå direkt till innehåll
Uppnå ett mer balanserat liv med "Maries samtalsterapi - En guide till att må bra i vardagen och livet" av Marie Stenberg-Paeglis

Pressmeddelande -

Uppnå ett mer balanserat liv med "Maries samtalsterapi - En guide till att må bra i vardagen och livet" av Marie Stenberg-Paeglis

Författaren Marie Stenberg-Paeglis presenterar praktiska verktyg för personlig utveckling och förbättrat välbefinnande i sin nya bok "Maries samtalsterapi - En guide till att må bra i vardagen och livet".

Boken riktar sig till alla som vill förbättra sitt välbefinnande, bygga en starkare självkänsla och utveckla effektiv kommunikation. Genom att utforska olika aspekter av personlig utveckling, från att övervinna negativt tänkande till att skapa positiva relationer, ger "Maries samtalsterapi" läsaren en klar vägledning för hur man kan skapa ett rikare och mer tillfredsställande liv.

Marie Stenberg-Paeglis betonar vikten av att vara snäll mot sig själv och att aktivt bryta gamla mönster. Boken är fylld med praktiska övningar och insiktsfulla strategier, vilket gör den till en värdefull resurs för alla som söker förändring och positivitet i sina liv.


Bokinfo

  • Titel: Maries samtalsterapi - En guide till att må bra i vardagen och livet
  • Författare: Marie Stenberg-Paeglis
  • Släppdatum: 31 maj 2024
  • ISBN: 9789189841840
  • Genre: Självhjälp/Personlig utveckling

Ämnen

Kategorier


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag

Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige