Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Utgivning av den gripande memoaren "Skarakannibalens dotter" av Jamie-lee Arrow

Det är med stolthet och förväntan vi presenterar Jamie-lee Arrows tankeväckande memoar, "Skarakannibalens dotter", som utkommer den 17 oktober. Boken ger en insiktsfull skildring av författarens liv med sin fader – en man fylld av gåtor, kärlek och förstörelse.

I detta verk tar Jamie-lee läsaren med på en djupt personlig resa genom sitt komplicerade förhållande till sin far, känd som Skarakannibalen. Hon beskriver en barndom där hennes pappa blir både hennes frälsare och hennes värsta mardröm. Trots ett liv präglat av våld och smärta kämpar Jamie-Lee för att finna sitt eget ljus och läkning.

"Skarakannibalens dotter" är en stark berättelse om överlevnad, kärlek, rädsla, glädje och förlåtelse. Genom berättelsen följer vi en ung kvinnas hopp om förändring, hennes längtan efter en pappa som hon kan älska utan rädsla och hennes beslutsamhet att bryta mönster.

Jamie-lee, som nu är en ung kvinna fast besluten att vända sina tragiska livserfarenheter till något positivt, vill med boken inspirera andra. Hon vill visa att oavsett ens tidigare förutsättningar är det fullt möjligt att förändra sitt liv till det bättre.

Detta är en berättelse för alla som letar efter hopp mitt i mörkret och för dem som söker modet att omvandla smärta till styrka. "Skarakannibalens dotter" är mer än bara en bok; det är ett bevis på mänsklig andes styrka och förmågan att älska, förlåta och finna frid.

För mer information, recensionsexemplar eller intervjuer med Jamie-lee Arrow, vänligen kontakta
jimmy.sjokvist@lavaforlag.se

Ämnen


Lava Förlag 

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag

Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige