Gå direkt till innehåll
Vad händer när man dör? Ny barnbok "Mormor är ett spöke" av Sara Holm Stålhand

Pressmeddelande -

Vad händer när man dör? Ny barnbok "Mormor är ett spöke" av Sara Holm Stålhand

Vi är stolta att presentera den nya barnboken "Benjamin och Mormors Spöke" av Sara Holm Stålhand som släpps 23 september. Boken hanterar frågor kring döden på ett fantasifullt och trösterikt sätt.

När Benjamins älskade mormor går bort lämnar hon ett stort tomrum och många obesvarade frågor efter sig. Benjamin funderar mycket på hur det är att vara död och var mormor är nu. Mitt i sin förvirring och sorg får Benjamin en oväntad och fantastisk upplevelse – mormor återvänder som ett spöke!

Medan mormor hjälper Benjamin att förstå livets stora mysterier, planerar de tillsammans ett bus som ska göra hans mamma glad igen. Men Benjamin är orolig – vad händer om mamma inte tror på att mormor är ett spöke? Och hur ska de se till att buset verkligen lyckas?


Bokinfo

  • Titel: Mormor är ett spöke
  • Författare: Sara Holm Stålhand
  • Släppdatum: 23 september 2024
  • ISBN: 978-91-89913-81-3
  • Genre: Barnbok

Ämnen

Kategorier


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag

Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige