Gå direkt till innehåll
"Väktarna" av Håkan Stenholm släpps den 22 augusti

Pressmeddelande -

"Väktarna" av Håkan Stenholm släpps den 22 augusti

I "Väktarna" sker något helt oväntat i ett geografiskt begränsat område. Tio personer upplever en ofattbar händelse utan att ha någon kännedom om varandra. Plötsligt försvinner alla människor omkring dem. De dör inte, blir inte bortförda, utan de upphör helt enkelt att existera. Ingen massdöd, inga kraschade flygplan, urspårade tåg eller kolliderande bilar – alla bara upphör att vara.

En av de saker som de märkte först var att det blev så tyst, endast naturens ljud hördes. All el upphörde att fungera. Inte så att allt som hade med el att göra försvann, det bara fungerade inte, någon hade förändrat de fysiska lagarna...

Bokinfo

  • Titel: Väktarna
  • Författare: Håkan Stenholm
  • Släppdatum: 22 augusti 2024
  • ISBN: 978-91-89884-36-6

Ämnen


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Karin Bladh

Karin Bladh

Presskontakt Marknadskoordinator
Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag

Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige